IDEGEN NYELVŰ ÁLLÁSINTERJÚRA felkészítő tanfolyam

20 tanórás intenzív tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik idegen nyelven minimum alapszintű nyelvtudással rendelkeznek, és éppen állást keresnek vagy munkahelyet szeretnének változtatni. Cél a már megszerzett nyelvtudás felfrissítése, és az állásinterjú során előforduló legalapvetőbb kérdések és reagálások elsajátítása, a felvételi beszélgetés szabályainak megismerése, önéletrajz és motivációs levél szerkesztése, írása. 

 

KOMMUNIKÁCIÓS nyelvtanfolyam KÜLFÖLDI MUNKAVÁLLALÓKNAK

40 tanórás intenzív tanfolyamunkat külföldre készülő munkavállalóknak kínáljuk. Segítünk az önéletrajz megírásában, felkészítjük a kiutazót az idegen nyelvű állásinterjúra, a formanyomtatványok kitöltésére, szállás, étkezés, munkahely, munkakörnyezet és a mindennapi élet során felmerülő alapvető témakörök szókincsének elsajátítására.

 

TÁRSALGÁS KÜLFÖLDÖN – utazóknak, nyaralóknak

40 tanórás intenzív tanfolyamunkat azoknak ajánljuk, akik külföldi utazásuk, nyaralásuk előtt szeretnék megtanulni a mindennapi beszéd alapelemeit, és elsajátítani az alapvető társalgási szituációkat. (Témák: bemutatkozás, család, munka, szállodai szituációk, étkezés, vásárlás, járműbérlés, információ- és segítségkérés, orvos)

 

A tanfolyamokat megfelelő létszám esetén folyamatosan indítjuk!