40/60 ÓRÁS SZAKNYELVI ELŐKÉSZÍTŐ tanfolyam ANGOL és NÉMET nyelveken
Azoknak ajánljuk, akik már több éve tanulják a nyelvet, de még nem jutottak el középszintű nyelvtudásra. Célunk, hogy a már meglévő nyelvi ismereteket felelevenítsük, miközben a nyelvtudásbeli hiányosságokat pótoljuk, a nyelvi készségeket fejlesszük, de már szaknyelvi ismereteket is adjunk át.

120 ÓRÁS GAZDASÁGI NYELVVIZSGÁRA (BGE/KITEX) FELKÉSZÍTŐ NYELVTANFOLYAMOK ANGOL és NÉMET nyelveken
Haladó szintű nyelvtudással rendelkezők számára biztosít üzleti vagy idegenforgalmi szaknyelvi képzést és a középfokú (B2) gazdasági nyelvvizsgára készít fel. Amennyiben a szintfelmérés során kiderül, hogy nem elegendő a 130 tanóra, a tanfolyam végén további kiegészítő nyelvvizsga tréninget is indítunk. Akiknek nem ajánljuk a tanfolyamot, megfelelő létszám esetén részükre 60 tanórás szaknyelvi előkészítő tanfolyamot indítunk, mellyel az a célunk, hogy a nyelvtudásbeli hiányosságokat pótoljuk, a nyelvi készségeket fejlesszük, de már szaknyelvi ismereteket is átadjunk. A korábbi tanfolyamok alapján elmondhatjuk, hogy a 130 órás szakmai tanfolyamok nagyban hozzájárulnak a sikeres szaknyelvi vizsga letételéhez!
HÉTVÉGÉN: szombaton és/vagy vasárnap 8 tanóra

30/40/60 ÓRÁS GAZDASÁGI NYELVVIZSGA TRÉNINGEK ANGOL és NÉMET nyelveken
A kurzus a már meglévő középszintű nyelvtudásra és szakmai ismeretekre épül, és középfokú (B2) gazdasági – üzleti vagy idegenforgalmi szakirány – nyelvvizsgára készít fel intenzív formában. HÉTKÖZNAP: délután 2x3 tanóra, HÉTVÉGÉN: péntek délután 4-6 tanóra, szombaton 6 tanóra; vagy csak szombatonként 8 tanóra.
NYÁRON (augusztus) a vizsgát megelőző hetekben minden nap 6-7 tanóra.
A tanfolyamok végleges időbeosztását a csoporttal közösen alakítjuk ki.