KEZDŐ NYELVTANFOLYAMOK
Megfelelő számú jelentkező esetén angol, német, eszperantó, olasz és spanyol nyelveken, melyek alapfokú, eszperantó esetén középfokú nyelvvizsgára készítenek fel. Teljesen kezdő vagy újrakezdő (akik már több éve nem beszélik a tanult nyelvet) szintről alapfokú nyelvtudásig (B1) kb. 240/300 tanórával lehet eljutni. A nyelvvizsgára való felkészítést 60 tanórás intenzív nyelvvizsga tréning egészíti ki.

HALADÓ NYELVTANFOLYAMOK
Megfelelő számú jelentkező esetén angol, német, olasz, orosz és spanyol nyelveken, melyek középfokú nyelvvizsgára készítenek fel. Alapfokú szintről (B1) középfokú szintig (B2) kb. 240 tanórával lehet eljutni. A nyelvvizsgára való felkészítést 60 tanórás intenzív nyelvvizsga tréning egészíti ki.

 

40/60 ÓRÁS ELTE Origó/KJF TársalKODÓ ÁLTALÁNOS ALAPFOKÚ (B1) és KÖZÉPFOKÚ (B2) NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TRÉNING ANGOL, NÉMET nyelveken
Azoknak ajánljuk, akik már több éve tanulják a nyelvet. A kurzus a már meglévő ismereteket eleveníti fel, és alapfokú vagy megfelelő jelentkező esetén középfokú nyelvvizsgára készít fel intenzív formában.


60 ÓRÁS KÖZÉPFOKÚ (B2) NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TRÉNING ANGOL és NÉMET nyelveken
A kurzus a már meglévő középszintű nyelvtudásra épül, és középfokú nemzetközi TELC nyelvvizsgára készít fel intenzív formában.

A nyelvtanfolyamok és nyelvvizsga tréningek javasolt időpontjai:
HÉTVÉGÉN: péntek du. 4 tanóra, szombat de. 6-8 tanóra
HÉTKÖZBEN: du. 2x3 v 1x6 tanóra
A tanfolyamok végleges időbeosztását a csoporttal közösen alakítjuk ki.